Vilka är Sri Lankas vackraste platser?

Det har blivit allt mer populärt att använda Instagram och Pinterest för att planera sin resa – det är trots allt bilderna på kritvita stränder, exotiska vattenfall och tropiska solnedgångar som får oss att längta bort.

Det kan dock vara svårt att veta exakt var den där härliga bilden man har sett i sitt flöde är tagen och hur man tar sig dit.

Svar: Ladda ned Viewbound och upptäck Sri Lankas vackraste platser!

Viewbound är en app som hjälper dig att upptäcka och resa till världens vackraste platser, oavsett om de ligger på Sri Lanka eller i staden där du bor. Låt dig inspireras av drömplatser, läs praktisk information om hur du reser dit och få hjälp att navigera till den exakta positionen där bilden är tagen.

Om du uppgraderar till Viewbound Unlimited för 109 kr / månad får du tillgång till hundratals platser, stadsguider och artiklar.

Viewbound handlar dock inte bara om att ta vackra foton – för visst är det så att även om något är vackert på bild, så måste vissa platser upplevas.

Inför Sri Lanka-resan rekommenderar vi varmt att du laddar ned appen för att inte missa Sri Lankas vackraste platser. Viewbound lanserades häromveckan på Android och kommer inom kort även att släppas på iOS.

Läs mer på viewbound.com.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *