Hotell i Negombo: Negombos bästa hotell

Att stanna till på ett hotell i Negombo kan vara skönt – antingen om du anländer till Sri Lanka sent på natten, eller om du bara vill pusta ut innan resan hem. Vi har valt ut tre hotell som konstant får höga betyg av sina gäster.

Heritance Negombo

Heritance Negombo, hotell i Negombo

Heritance Negombo, hotell i Negombo

Högklassigt hotell vid Negombos strand. 40 minuter från Colombo, 20 minuter från flygplatsen och bara 30 sekunder från stranden ligger detta hotellkomplex med lyxiga rum, stor pool och flertalet restauranger. De minsta rummen är på  40 (!) kvadratmeter och du kan inte förvänta dig mindre än vad du förväntar dig av ett hotell med 4,5 stjärnor. Alla rum har balkonger eller terasser som blickar ut över den Indiska Oceanen och är perfekta för en privat och lugn stund i solen. Det finns även ett spa på taket där du kan njuta av avkopplande behandlingar.

Läs mer om Heritance Negombo och boka här.

Christima Residence

Christima Residence Negombo

Christima Residence, hotell i Negombo

Prisvärt vid stranden. Christima Residence öppnades 2013. Det är välskött och drivet av en familj som bor nära byggnaden. Du kan välja att antingen hyra ett rum eller en hel lägenhet. Det finns fyra lägenheter utrustade med badrum, pentry, vardagsrum AC, wifi, myggnät och TV – allt du behöver för att känna dig som hemma. I trädgården hittar du en stor pool. Stranden ligger bara några minuter bort och du har nära till de stora hotellen. Det är också bara fem minuter till matbutik och ett utbud av restauranger längs strandpromenaden.

Läs mer om Christima Residence och boka här.

Villa Shade

Villa Shade, hotell i Negombo

Villa Shade, hotell i Negombo

Bra på en budget. Villa Shade erbjuder dig lugn och ro i en vacker byggnad där du kan njuta av fågelkvitter om kvällarna. Shade ligger 4 kilometer från Negombo och är ett bra stopp när du ankommer till Sri Lanka och vill ta en paus innan du reser vidare. Villa Shade erbjuder rum utrustade med wifi och AC, och i trädgården hittar du både swimmingpool och badmintonbana. Du kan hyra antingen ett rum, eller en privat villa för upp till fem personer.

Läs mer om Villa Shade och boka här.

Letar du efter andra hotell på Sri Lanka? Gå till denna sida för att hitta fler hotell.