Hotell i Mirissa: Mirissas bästa hotell

Letar du efter hotell i Mirissa? Vi har handplockat tre utmärkta alternativ för din vistelse i Mirissa.

Casa Colombo Collection Mirissa

casa colombo collection mirissa

Stranden vid Casa Colombo Collection Mirissa

Lyxklass. Casa Colombos systerhotell strax utanför Mirissa är minst lika lyxigt som originalet i Colombo. När du anländer till detta boutiquehotell vid havet får du din egen butler som ser till att du får en service som möter och överträffar alla dina förväntningar. Hotellet har endast sex rum totalt fördelat på två våningar, vilket ger hotellet en hemtrevlig känsla. Rummen är försedda med alla bekvämligheter och faciliteter du kan tänka dig. Casa Colombo Collection Mirissa har både en privat strand och utomhuspool. Få saker är så lyxiga som en yacht – därför har hotellet en egen, Miss Elle. Denna yacht i världsklass för tillgänglig för privata utflykter för att spana på valar eller solnedgångar.

Läs mer om Casa Colombo Collection Mirissa och boka här.

Number One Mirissa

number one mirissa

Number One Mirissa, precis vid stranden.

Prisvärt med hög standard. Beläget på Mirissa främsta strand ligger detta boutiquehotell som erbjuder magiska panoramavyer över stranden och bukten. Hotellet är designat i kolonial stil och känns lyxigt med rum som är minst 24 kvadrat stora och har stora terasser med utsikt mot havet. Hotellet har en infinitypool med utsikt över Mirissa Beach, en restaurang av internationell standard och en bar redo att servera dig cocktails, iskall öl och färsk fruktjuice i solen. Om du vill göra en utflykt till närliggande Yala National Park eller Sinharaja Rainforest kan även det arrangeras av hotellpersonalen.

Läs mer om Number One Mirissa och boka här.

Riverside Cabanas

Riverside Cabanas

Trädgården på Riverside Cabanas

Billigt och fräscht. Riverside Cabanas erbjuder rum och ”cabanas” – små villor – till låga priser. De har stora och fräscha rum med AC och wifi. Läget är mycket bra med max fem minuters promenad till stranden, och en stor, härlig gräsmatta som man kan hänga på när man vill koppla av efter en dag på stranden. Personalen är hjälpsam och vänlig, och de erbjuder även frukost med en massa saker på menyn.

Läs mer om Riverside Cabanas och boka här.

Behöver du hotell på någon annan plats på Sri Lanka? Gå till vår sida om hotell på Sri Lanka för att hitta fler hotell.