Hotell i Kandy: Kandys bästa hotell

Här hittar du tre utmärkta hotell för din vistelse i Kandy – från lyx till budget – som är utvalda baserat på de höga betyg som deras gäster ger dem.

Cinnamon Citadel Kandy

Cinnamon Citadel Kandy har ett fint poolområde där du får chans att koppla av.

Flärd och lugn. Beläget bara 15 minuter utanför Kandy, ligger detta femstjärniga hotell med två restauranger och stort poolområde som erbjuder avkoppling och lugn. Vakna upp till en vy som hämtat från ett vykort, med berg och natur, och fortsätt dagen i stimmiga Kandy. Hotellets stil påminner dig om att du befinner dig i en tempelstad.

Läs mer om och boka Cinnamon Citadel Kandy här.

Viyana Boutique Hotel

Härliga rum hos Viyana Boutique Hotel i Kandy.

Boutiquehotell med perfekt läge. Med utsikt över Kandy Lake, erbjuder Viyana Boutique Hotel ett högklassigt boende till ett bra pris. Med sitt läge är hotellet perfekt för att utforska staden, men fungerar också bra om du bara vill koppla av i en härlig miljö och bra service.

Läs mer om och boka Viyana Boutique Hotel här.

King of Kandy Hotel

Känn dig som hemma på King of Kandy Hotel.

Centralt och prisvärt. King of Kandy Hotel är ett trevligt gästhus med familjär och god service. Rummen har privat badrum och TV. Gästhuset har även en restaurang som serverar frukost, lunch och middag alla dagar. En plats att känna sig som hemma.

Läs mer om och boka King of Kandy Hotel här.

 

Om du letar efter hotell på någon annan plats i Sri Lanka, se till att kolla in vår sida om hotell på Sri Lanka.