De 5 mest prisvärda hotellen i Colombo

Letar du efter ett prisvärt hotell i Colombo som inte kostar skjortan men ändå erbjuder hög standard? Då har du kommit rätt. Vi har listat de 5 hotell i Colombo som ger mycket för pengarna utan att det gör ont i plånboken.

1. Cinnamon Red Colombo

Cinnamon Red

Cinnamon Red

Cinnamon Red är lyxigare och fräschare än väntat givet antalet stjärnor och pris. Mitt i staden reser sig denna skrapa med utsikt över hela Colombo. Detta moderna hotell har en infinity pool på taket bredvid sin bar, Cloud Red. Rooftopbaren erbjuder bra häng på helgkvällarna, då även gäster som inte bor på hotellet tittar in. Alla rum har alla bekvämligheter man kan önska sig, såsom AC, stor garderob, flat-screen-TV – och en makalös utsikt. Hela hotellet, inklusive rummet, är smakfullt inredda och går i rött. Det finns också ett gym, och wifi i hela byggnaden. En natt kostar ca 990 SEK. Du kommer inte att ångra dig.

Läs mer om Cinnamon Red Colombo och boka här.

2. Lilac by Seclusion

Lilac by Seclusion

Lilac by Seclusion

Om du letar efter ett bekvämt hotell med bra läge och bra pris, är Lilac Seclusion ett utmärkt val. Utöver de bekvämligheter du förväntar dig, är personal mycket serviceinriktad och kommer se till att du får en bekväm vistelse. Rummen har AC, wifi och är rymliga. Vissa rum har soffgrupper att koppla av i efter en hektiskt dag, och alla rum har privat badrum. Det finns ett gemensamt kök på hotellet som går att använda. Det här hotellet räknas som ett av de mest prisvärda i hela Colombo.

Läs mer om Lilac by Seclusion och boka här.

3. Moss Colombo

Moss Colombo

Moss Colombo

Moss Colombo har nära till allt, gratis wifi och alla faciliteter du kan tänka dig på hotellrummet. Receptionen är öppet dygnet runt och det finns även privat parkering utan extra kostnad. Personalen är välkomnande och hjälpsam. Inredningen är öppen och ljus, med massor av rum. Rummen är rymliga och frukosten är toppen.

Läs mer om Moss Colombo och boka här.

4. Halcyon House Colombo

Halcyon House Colombo

Halcyon House Colombo

På Halcyon House möter gammalt nytt. Den gamla byggnaden är full av alla moderna bekvämligheter man kan förvänta sig – AC, gratis internet, sköna sängar och privat parkeringsplats. Det finns också en frukostrestaurang där gäster kan njuta av såväl Sri Lankesiska som internationella rätter lagade av kockarna på hotellet. Denna bed and breakfast kan också dagsutflykter till destinationer såsom Galle, Unawatuna, Mirissa och Kandy till överkomliga priser.

Läs mer om Halcyon House Colombo och boka här.

5. The Ocean Front

The Ocean Front

The Ocean Front

The Ocean Front är populärt, oavsett om det är för att stanna i Colombo eller bara passera förbi. Utöver de bekvämligheter man kan förvänta sig – såsom wifi, restaurang och pool – erbjuder även The Ocean Front cykeluthyrning och utflykter vilket kan vara ett härligt sätt att upptäcka Colombo. Oavsett om du är i Colombo för att göra staden eller bara ladda upp batterierna och koppla av, är The Ocean Front ett utmärkt val.

Läs mer om The Ocean Front och boka här.

Behöver du boende någon annanstans på Sri Lanka? Kolla in vår sida om hotell på Sri Lanka.