Hotell i Bentota: Bentotas bästa hotell

Letar du efter hotell i Bentota? Vi har handplockat fyra utmärkta hotell för din vistelse i Bentota – från lyxiga hotell till billigare alternativ som också håller hög standard.

Vivanta By Taj

Vivanta by Taj

Restaurang vid havet på Vivanta by Taj

Lyxhotell vid havet. Vivanta by Taj är ett hotell i toppklass med två stränder precis vid hotellet. Vill du inte bada i havet, finns ett stort och fräscht poolområde. Om du vill kan du får både mat och dryck serverad när du ligger i någon av solstolarna – servicen är helt enkelt på topp. Även frukostbuffén är enorm. En perfekt plats av njuta av lugn och ro.

Läs mer om och boka Vivanta By Taj här.

Yathra by Jetwing

Yathra by Jetwing

Utsikt från rummet om du bor på Yathra by Jetwing

Lyxigt och unikt boende i husbåt i Bentotalagunen. För dig som inte bara vill ha ett bekvämt och lyxigt boende, men också letar efter något unikt finns Yathra by Jetwing som erbjuder ett boende som är det enda i sitt slag. Denna husbåt går att boka antingen som ett hotellrum, eller hela båten för dig, din familj och dina vänner. Efter att du checkar in, tas du med på en tur längs den mystiska och vackra Bentarafloden som avslutas i en fantastisk solnedgång. Middag serveras sedan under stjärnorna, eller på fastlandet om man föredrar det. När du sedan vaknar nästa dag börjar ett nytt äventyr och en ny tur. Detta med alla faciliteter som du kan förvänta dig av ett högklassigt hotell på land.

Läs mer om och boka Yathra by Jetwing här.

Ocean View

Ocean View

Utsikt från Ocean View

Prisvärt och bra vid stranden. Detta mysiga och charmiga hotell ligger precis vid stranden. Den här delen av stranden har trevliga barer, men är mycket lugnare och tystare än stränder längre söderut på kusten. Perfekt för dig som vill koppla av. Personalen är trevlig och hjälpsam, och kan hjälpa dig att ordna rundturer, massage eller att hyra en cykel. På hotellområdet hittar du en restaurang, kafé och en takterass. Vissa av rummen har luftkonditionering.

Läs mer om och boka Ocean View här.

Villa 80 Bentota

Villa 80 Bentota

Villa 80 Bentota

Charmigt hotell i Benota för dig som reser på en budget. Denna romantiska villa ligger fem minuters promenad från stranden. Utanför byggnaden hittar du en utomhuspool och en vacker trädgård full av tropiska fåglar. Det finns också en restaurang på hotellet som serverar rätter från både Sri Lanka och väst. Alla rum har AC, badrum och myggnät. Villa 80 är definitivt ett prisvärt val.

Läs mer om och boka Villa 80 här.

Behöver du hotell någon annanstans på Sri Lanka? Kolla då in vår sida om hotell på Sri Lanka.